Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται με φυγοκέντριση κάτω από κρύα πίεση και το παραγόμενο ελαιόλαδο μεταφέρεται μέσα από κλειστό κύκλωμα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η διάθεσή του δεν ξεπερνά το διάστημα των δύο μηνών.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστότοπό μας, να σας δείξουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και στοχευμένες διαφημίσεις, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού μας και να κατανοήσουμε από πού προέρχονται οι επισκέπτες μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης.